Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Kosár
A kosár üres
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:

Szécsi Lajos
kertészmérnök

Bankkártyás fizetés

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Az alábbiakban olvasható Általános Szerződési és Felhasználási feltételek tartalmaz minden fontos információt a Nosztalgia Virágszalon és virágküldő szolgálat honlapján történő vásárlás menetéről és a vásárlási lehetőségekről, ill. a vevők jogairól, biztonságáról.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Nosztalgia Virágszalon és virágküldő szolgálat webáruházának, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket! A Nosztalgia Virágszalon és virágküldő szolgálat webáruházában történő vásárlás, ill. felhasználói regisztráció feltétele az Általános Szerződési Feltételek elfogadása.

A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére! 

E-mail: info@nosztalgiavirag.hu

Telefon: 06-46-347924 és +36-20-349-6459

 

A weblapon megkötött szerződés, írásban megkötött szerződésnek minősül. A megkötött szerződések egyedi megrendelés azonosítószámot kapnak, mely tartalmazza a szolgáltatás megvásárlásának dátumát is. Az azonosító alapján az információk bármikor könnyen visszakereshetőek,mert iktatásra kerülnek.

A szerződés magyar nyelven jön létre és a magyar jog az irányadó.

Cégünk törekszik az internetes magatartási kódex , illetve a magyar tartalomszolgáltatók egyesületének tartalomszolgáltatási és etikai kódexe betartására. Önt, mint vásárlót is erre kérjük. 

Netikett, azaz internetes etikai kódex elérhetősége: http://www.mlbe.hu/netikett.htm                                                                                

MTE etikai kódex elérhetősége: http://mte.hu/etikai-kodex/

Kereskedelmi feltételek

Az itt felsorolt általános kereskedelmi feltételek, minden rendelést  leadott vevőre vonatkoznak. A rendelés leadásával a vevő tudomásul veszi, hogy az eladó a honlapon megjelentetett árak alapján dolgozik, bármely más forrás semmis. Az eladó a változtatás jogát fenntartja. Virágkötőink egyedi csokrokat kötnek, amelyek kifejezetten a vásárló kérésére készített termékek, ebből kifolyólag két teljesen egyforma csokor nem létezik. Természetesen az Ön által kiválasztott termékhez hasonló csokrot kap, mely stílusában, formájában, virágkötészetében garantáltan az, amit választott.A megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól és bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Tekintettel arra, hogy a virág egy naponta beérkező friss termék, lehetséges, hogy az Ön által választott csokor valamelyik összetevője épp nincs készleten. Ilyen esetben az összetevő helyettesítése megengedett.

Rendelésfelvétel

Amennyiben a vevő által megadott információk hibásak vagy valótlanok, akkor az eladó nem tehető felelőssé a lehetetlenné vált kiszállítás miatt. A vevő részéről utólagos visszalépés nem vehető  figyelembe és a már kifizetett összeg nem igényelhető vissza. A kínálat mindig a készlet erejéig érvényes. Áruhiány esetén, az eladó fenntartja magának a jogot, hogy egy minőségében, stílusában, formájában, tartalmában és méretében hasonló terméket szállítson.

Regisztráció

Vásárlásra lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül is. A regisztráció során Önnek kötelezően meg kell adnia vezeték és keresztnevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet és egy jelszót. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet a Honlapon, ezt követően pedig elkezdheti a rendelést. A Honlapra történő belépést követően Ön jogosult felhasználói adatait bármikor módosítani illetve kiegészíteni a „Belépési adatok módosítása” illetve a „Fiók szerkesztése” menüpont alatt és a rendelés során.

A regisztrációja törlését az Üzemeltetőnek írt kérelemmel kezdeményezheti. Az Ön felhasználói adatainak Üzemeltető általi törlését követően eltávolításra kerülnek a rendszerből, az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

Termék kiválasztása

A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékekhez kapcsolódóan bővebb információt, adott esetben termékleírást, és láthatja a termék bruttó árát, itt választhatja ki a megrendelni kívánt darabszámot (az alapértelmezett darabszám 1 db). Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés.

A kiválasztott terméket a „Kosár" gombra kattintva helyezheti a „Bevásárlókosár”-ba. Bármely navigációs menüpontra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja az Ön által megrendelni kívánt termékek listáját vagy megkezdheti a rendelés véglegesítését, amely három lépésből áll.

Bevásárlókosár:

A „Megrendelés” gombra kattintva láthatja a megrendelni kívánt termék megnevezését, az egységárát, a rendelt mennyiséget, az összesített bruttó árat termékenként, az összes rendelendő tétel bruttó végösszegét,a kosár tartalmát részletesen is megtekintheti. A rendelési mennyiséget a termék sorában tudja módosítani, majd a „frissítés” gombbal frissül a kosár tartalma is. Az egyes termékek mellett található piros X-re kattintva eltávolíthatja kosarából a terméket majd újabbat rakhat bele. Több termék megrendelése esetén kérjük, kattintson újból a termékekhez és válasszon.

A termékek kiválasztása után dönthet, hogy regisztrációval, esetleg bejelentkezés nélkül kíván vásárolni. "Fizetési mód"menüpont alatt kerülhet kijelölésre, hogyan szeretne fizetni.

A Megrendelő adatainál, kérjük figyelmesen töltse ki a címzett adatait.

Szállítási/átvételi mód menüpont alkalmas a szállítás időpontjának megadására.

 

Megrendelés:

A „Megrendelés véglegesítése” gombbal lezárhatja megrendelését, melyről hamarosan e-mail értesítést küldünk.

Visszaigazolás:

Az elküldött rendelési ajánlat megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre.

Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, vagy az Üzemeltető nem fogadja el az Ön ajánlatát, az ajánlat tartalma a továbbiakban nem köti Önt.

Árak

A termék/szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó árak, az általános forgalmi adót is tartalmazzák és Magyar Forintban értendők. A termékek vételára ugyanakkor nem tartalmazza a kiszállítás költségét és az egyéb, a képen látható tároló edény, váza, kaspó díját, ha és amennyiben az külön a leírásban nincsen feltüntetve. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Virágcsúcs Bt, mint Szolgáltató tartja fenn azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejüleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles  a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától. 

Szállítási határidők és feltételek

A megrendelt csokor és ajándék szállítását a Virágcsúcs Bt szervezi. Az áru meghatározott időn belüli címzetthez történő  eljuttatása a szállítás. 

A megrendelés és szállítás közötti időtartam minimálisan 12 óra.

Vasárnapi kiszállítás kizálólag nyitvatartási időben és csak bizonyos településekre lehetséges. Megrendelés előtt kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

A szállítások idejét nem áll módunkban percre pontosan teljesíteni, csak napra meghatározva. Rövid határidővel érkező megrendeléseket a következő munkanapon kézbesítjük.

Virágkézbesítő partnereink, abban az esetben, ha a címzett nem tartózkodik a megadott címen vagy nem elérhető, akkor egy harmadik személy segítségét is igénybe veheti /pl. portás, szomszéd/. Természetesen, amennyiben megadja az ajándékozott elérhetőségét, első lépésként vele egyeztetünk. 

Abban az esetben, ha az Ön által megadott időpontban és címen a címzett nem található meg és ezen okból hiúsul meg a küldemény kézbesítése, akkor kártérítésre nincs lehetőség. Az át nem vett küldemények újbóli szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

Jogérvényesítési lehetőségek

A termékkel vagy a Nosztalgia Virágszalon tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

E-mail: info@nosztalgiavirag.hu

Telefon: 06-46-347924 és +36-20-349-6459

A hatályos jogszabályok értelmében a panaszt a Nosztalgia Virágszalon azonnal kivizsgálja, és szükség szerint orvosolja, amennyiben a panasz jellege ezt megengedi. Ha az Ügyfél a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, akkor a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és az Ügyfélnek legkésőbb 5 munkanapon belül az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi, és a továbbiakban az írásbeli panaszra vonatkozóan rendelkezések szerint jár el.