Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Kosár
A kosár üres
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:

Szécsi Lajos
kertészmérnök

Bankkártyás fizetés

Nosztalgia Virágszalon - Bemutatkozás

Szécsi LajosSzécsi Lajos kertészmérnök vagyok.

Több, mint 25 éve irányítom Miskolc legrégebben, 60 éve folyamatosan működő virágüzletét. A régmúlt hangulatát máig megőrző helyszín adta az ötletet a Nosztalgia Virágszalon elnevezésre a "Villanyrendőrnél" a belváros szívében. Nemcsak az üzlet belső hangulata emlékeztet a régi időkre, hanem a virágkötészetben is az egyszerűség a harmonizáló színhatás és díszítés, az elegancia, a virágok adta szépség hangsúlyozása jellemzi készítményeinket. Úgy érzem, eddigi sikereink titka a hagyományok tiszteletén alapuló, a napjaink ritmusában végzett vevőcentrikus munkánk.

Felkészült és kiváló ízléssel rendelkező kollégáim mindenki számára személyre szóló kompozíciót készítenek. Vásárlóink legkülönbözőbb igényeire is nyitottak és rugalmasak vagyunk. Ennek hátterét a napközbeni folyamatos és azonnali friss áru beszerzése, valamint a küldemények adott időre és körültekintéssel történő személyes kiszállítása adja. Miskolcon és vonzáskörzetében a küldeményeket fiammal közösen, személyesen kézbesítjük, vagy helyezzük el a megadott címen, a megbízóink által kívánt módon a biztos siker és megelégedettség érdekében.

A Nosztalgia virágküldő szolgálat és virágszalon partnere az Emma Virágküldő Szolgálatnak, Magyarország egyik legszínvonalasabb virágküldő hálózatának, így nagy tapasztalattal és elkötelezettséggel rendelkezünk. A Fleurop - Interflora virágküldő szolgálattal együttműködve a világ minden részére tudunk virágküldeményeket kézbesíteni a több mint 60000 partnerüzlet segítségével.