Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Kosár
A kosár üres
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:

Szécsi Lajos
kertészmérnök

Bankkártyás fizetés

Exkluzív Virágküldés Miskolcra és vonzáskörzetébe

A virágküldés önmagában is egy csodálatos gesztus a megrendelő részéről, és egy kivételes élmény a kedves címzettnek. Ezt megkoronázva, önnek most lehetősége van arra, hogy szeretteit elkápráztassa egy, az egész országban kuriózumnak számító élménnyel, amit az exkluzív virágküldés képvisel. 
 
Szavak helyett beszéljenek a képek, és képzelje el, milyen hatással lehet szeretteire egy csokor kedvenc virág, ha azt egy frakkba öltözött úriember adja át. 
 
Az Exkluzív virágküldést Miskolcra és környékére vállaljuk, egyszeri 10.000 Ft-os felárral. Az exkluzív virágküldéssel kapcsolatban érdeklődni lehet a 20-349-64-60 és a 30/2-284-287-as telefonszámokon. 
 
Amennyiben elnyerte tetszését az exkluzív virágküldési szolgáltatásunk, mindőssze annyi a teendője, hogy kiválasztja a megfelelő csokrot, és a megrendelő lapon a megjegyzés rovatba beírja, hogy a kiszállítást exkluzív formában kéri. 
 
Legyen stílusos, hozza ki a legtöbbet a virágküldésből, kápráztassa el szeretteit, és zsebelje be az elismeréseket! 
 
Üdvözlettel: 
A Nosztalgia Virágszalon munkatársai