Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Kosár
A kosár üres
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:

Szécsi Lajos
kertészmérnök

Bankkártyás fizetés

But First Coffee 100 %-os Arabica kávé

  • But First Coffee 100 %-os  Arabica kávé

A Kenya AA 100 %-os Arabica kávé

Mosott eljárással készült. Az AA megnevezés a kávészemek méretére utal, ami a legjobb minősítést jelenti. Ebben a komplex és intenzív ízvilágú testes kávéban megjelenik a bogyós gyümölcsök friss, édes íze a kellemes savasság és a virágra emlékeztető illatos aroma. Ezek a különleges tulajdonságok a vulkanikus talajnak és az 1500 méteres tengerszint feletti magasságnak köszönhetőek

 

Guatemala 100 %-os Arabica kávé

Huehuetenango Észak-Guatemala hegyvidéki régiójában fekszik, ami garancia arra, hogy Ön egy különleges kávéfajtát tart a kezében. A kávénak a vulkanikus talaj, a kiváló mikroklíma és az 1700 méteres tengerszint feletti magasság biztosítja, hogy egy finom és enyhe de mégis összetett kávé kerüljön a csészébe, aminek édes savassága a mandarinra, kajszibarackra és a mandulára emlékeztet. Az utóíz kellemes kamilla és szőlő lecsengésben tűnik el a szánkban.

Salvador 100 %-os Arabica kávé

Santa Adelaida 1200 méterrel a tengerszint felett található, San Salvadortól 30 km-re délre. A terület különleges klímája miatt ideális a kávé termesztésre. A betakarítás csúcsidőszakában több mint 1000 embert foglalkoztatnak. Az itt termesztett kávéfajták Bourbon és Pacas, melyek fák árnyékában nőnek ami lehetővé teszi a kávé számára a finom savasságot és az édességének a fokozását. Első kóstolásra mandarint érezhetünk kakaó és marcipán árnyalattal.

3 500 Ft/db
 db